Ο 23χρονος Σέρβος καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Φίλιπ Πετρούσεφ, έκανε δηλώσεις ενόψει του αυριανού αιώνιου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο 23χρονος Σέρβος καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Φίλιπ Πετρούσεφ, έκανε δηλώσεις πριν από λίγη ώρα ενόψει του αυριανού (14/03, 19:45) κρίσιμου και πολύ σημαντικού αιώνιου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας που θα κρίνει εν πολλοίς τόσο την απευθείας είσοδο στα πλέι οφ και την αποφυγή των πλέι ιν που θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται από τη φετινή σεζόν στη κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διασυλλογική διοργάνωση όσο και το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά.

Ακολουθούν αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης των Πειραιωτών: «Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, οπότε νομίζω πως θα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς. Να πάρουμε πίσω ό,τι δεν κάναμε καλά από το προηγούμενο παιχνίδι, κυρίως στην επίθεσή μας, που δεν τα είχαμε πάει και τόσο καλά. Μικρά πράγματα, που θέλουμε να διορθώσουμε ενόψει αυτού του παιχνιδιού, όμως δεν νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό. Σίγουρα, έχω καταλάβει τη σημασία του ντέρμπι. Το βλέπεις στο γήπεδο, στους φιλάθλους, έξω στους δρόμους. Κάποιες φορές ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτό από μερικά παιχνίδια της Euroleague. Ξέρω τι σημαίνει για όλους, σίγουρα.

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

Όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα κομβικά για το πλεονέκτημα, όμως νομίζω πως, αύριο, είναι ίσως λίγο περισσότερο σημαντικό, γιατί αν κερδίσουμε θα είμαστε εμείς από πάνω, θα υπερτερούμε στην μεταξύ μας ισοβαθμία. Θα έλεγα, ότι κάθε ματς είναι κομβικό, αλλά το αυριανό ίσως λίγο περισσότερο».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24