Ο Βαγγέλης Παυλίδης μίλησε στο Thrylos24.gr για τον υποψήφιο τεχνικό του Ολυμπιακού, Πασκάλ Γιάνσεν και τι ξέρει για αυτόν.

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιθετικούς ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι από εκείνος που γνωρίζουν πολύ καλά ως προπονητή και ως άνθρωπο τον Πασκάλ Γιάνσεν ο οποίος είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ολυμπιακού εφόσον ολοκληρωθεί συνεργασία με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης μίλησε για τον Πασκάλ:

“Πρόκειται για έναν καλό προπονητή. Όσο ήταν στην Άλκμααρ, αλλά κυρίως τα τελευταία χρόνια, μας είχε πάντα ψηλά στη βαθμολογία, κάναμε καλές πορείες στην Ευρώπη, είχαμε πάντα τίμιες εμφανίσεις ακόμα και με δύσκολους αντιπάλους. Κάναμε πορείες και στο κύπελλο. Ως χαρακτήρας είναι πολύ καλός, προσπαθεί να έχει πάντα τους παίχτες χαρούμενους, ενωμένους και το σημαντικότερο να τα δίνουν όλα. Τακτικά του αρέσει να παίζει επιθετικά και η ομάδα του να έχει την μπάλα την μπάλα στην κατοχή της”.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Ο ίδιος ο 51τεχνικός είχε δηλώσει στον ολλανδικό τύπο για το πώς φαντάζεται τις ομάδες του: “Όταν κλείνω τα μάτια μου και βλέπω την ομάδα μου να αποδίδει, έχει να κάνει με το πρέσινγκ, έχει να κάνει με την κυριαρχία, την πειθαρχία, αλλά με βάση για δημιουργικότητα, να έχει η ομάδα μου την μπάλα και να δημιουργεί εκείνη τις συνθήκες του παιχνιδιού”.

Ο Πασκάλ Γιάνσεν πρεσβεύει το κλασικό Ολλανδικό στυλ παιχνιδιού που έχει ως χαρακτηριστικό του το γρήγορο επιθετικό ποδόσφαιρο.

Διονύσης Στρούμπος

Από το 1998 εργάζομαι ως δημοσιογράφος. Για περισσότερα από δέκα χρόνια βρέθηκα στο μικρόφωνο των ραδιοφωνικών σταθμών ΕΡΑ Σπορ και Σέντρα Fm, ενώ από το 2000 εργάζομαι στα κανάλια Νovasports καθώς και στο Novasports.gr. Κατά καιρούς έχω συνεργαστεί με εφημερίδες και περιοδικά.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24