Ο Μόουζες Ράιτ στην πρώτη του εμφάνιση με τους ερυθρόλευκους πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου!

Ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ με το καλημέρα έδειξε ότι δεν αποκτήθηκε μόνο για δύο μήνες που θα λείπει ο Μιλουτίνοφ. Από τους πολλούς τραυματισμούς που έπληξαν τους ερυθρόλευκους κατάφερε να βγει και μια καλή είδηση!

Ο λόγος για τον Μόουζες Ράιτ, ο οποίος μπήκε για τα καλά στην Euroleague με μία εμφάνιση δήλωση πως ήρθε για να μείνει και να προσφέρει θέαμα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε το νέο του μεταγραφικό απόκτημα να προσαρμόζεται αρκετά εύκολα στην ομάδα, ενώ καλά καλά δεν ξέρει τα μικρά ονόματα των συμπαικτών του.

Ολυμπιακός – Ολίμπια Μιλάνο: ΣΟΚ! Έκπληξη τελευταίας στιγμής!
Ολυμπιακός – Ολίμπια Μιλάνο: ΣΟΚ! Έκπληξη τελευταίας στιγμής!

Σε έναν αγώνα που στο πρώτο ημίχρονο έγιναν αρκετά λάθη από τους ερυθρόλευκους, με έναν Γουόκαπ σε ρηχά νερά και 2 φάουλ νωρίς, η ομάδα δεν έδειχνε συγκεντρωμένη. Έδωσε αρκετά ελεύθερα σουτ στην αντίπαλο, δίνοντας δικαίωμα στους Γερμανούς να είναι πολύ κοντα στο σκορ και στο τέλος του ημιχρόνου να προηγούνται.

Ο Μόουζες στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε κάπως αγχωμένος και με 2 γρήγορο φάουλ δεν προσέφερε αρκετά Αυτό Άλλαξε τελείως στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο Ράιτ παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Κάνααν έδειξε γιατί αποκτήθηκε!

Με 15 πόντους 5 Ριμπάουντ 2 ασίστ αλλά και 4 κοψίματα, ήταν καθοριστικός για τους Πειραιώτες. Έδωσε πολύ ενέργεια και προσέφερε κάτι διαφορετικό στους ψηλούς.

Με δεδομένο ότι οι Μιλουτίνοβ – Φαλ θα λείψουν από τον αγώνα της Πέμπτης (1/2) με τη Μπάγερν Μονάχου και με επίσης δεδομένο ότι ο Φιλίπ Πετρούσεβ δεν θα βρίσκεται στο 100%, ακόμη κι αν είναι διαθέσιμος, ο Ράιτ θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες, αυτή τη φορά απέναντι σε έναν πιο ανταγωνιστικό αντίπαλο στην έδρα του.

 

 

 

 

 

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24