Οι παίκτες που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς να αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΣ.

Με 19 παίκτες στην αποστολή ο Ολυμπιακός για το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ. Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως ήταν αναμενόμενο, άφησε ορισμένους παίκτες εκτός. Είτε για λόγους τακτικής, είτε επειδή ορισμένοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι για να αγωνιστούν.

Στην τελευταία κατηγορία εντάσσονται τόσο ο Μαντί Καμαρά όσο και ο Φράνκο Σολδάνο. Ο μέσος από τη Γουινέα θα μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων από Δευτέρα, ενώ ο Αργεντινός χρειάζεται ακόμα λίγο καιρό για να προσαρμοστεί στους «ερυθρόλευκους».

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Τσιμίκας, Μεριά, ο Γιαννιώτης που είναι εκτός πλάνων, αλλά και οι νεαροί Γιάννης Μασούρας και Νικολάου που αναμένεται να δοθούν δανεικοί.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24