Δείτε τις δηλώσεις του Κάρλος Καρβαλιάλ μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού απέναντι στη Φερεντσβάρος στα play offs του Conference League

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ παραχώρησε δηλώσεις μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού, απέναντι στη Φερεντσβάρος για την φάση των play offs του Conference League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών σχολίασε το γεγονός πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρώπη, αλλά και πως έχει εικόνα των Ούγγρων έχοντας ελέγξει την ομάδα και τους παίκτες της.

Η UEFA «ευχήθηκε» στον εορτάζοντα Έσε! (video)
Η UEFA «ευχήθηκε» στον εορτάζοντα Έσε! (video)

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ:

Για την κλήρωση:

«Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες σε αυτή τη φάση. Τη γνωρίζω πολύ καλά τη Φερεντσβάρος. Έχει πολύ καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Όποιος και να ήταν ο αντίπαλος ο στόχος είναι να νικήσουμε και να προκριθούμε».

Για τι θα ψάξει η ομάδα του απέναντι στους Ούγγρους:

«Πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στην ποιότητα των παικτών και του προπονητή και όχι τόσο στα αποτελέσματα. Έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με διάφορους παίκτες που είχε η Φερεντσβάρος διότι είχα προσπαθήσει να τους πάρω στις ομάδες που ήμουν. Έχουμε τη φιλοδοξία και όλη την πρόθεση. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Σίγουρα όμως δεν πρόκειται για έναν εύκολο αντίπαλο».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24