Ο Στέφανος Μιχαηλίδης στάθηκε στην δύσκολη σειρά αγώνων που διανύει η ομάδα του το τρέχον χρονικό διάστημα.

Ο Ολυμπιακός μετά την μεγάλη του πρόκριση στους «16» του EHF European Cup, επέστρεψε τις εγχώριες διοργανώσεις απέναντι στον ΑΣΕ Δούκα για την 10η αγωνιστική της Handball Premier.

Επέστρεψε με μεγάλη νίκη στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, παίρνοντας το διπλό με 22-32. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν καλή εμφάνιση, έχτισαν πάνω στις διαφορές που πήραν και έφυγαν από το Μαρούσι νικητές.

Δείτε όσα δήλωσε ο Στέφανος Μιχαηλίδης:

«Είμαστε σε μια δύσκολη σειρά αγώνων, μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα για το διάλειμμα τον Χριστουγέννων. Όλοι οι αγώνες είναι απαιτητικοί, όπως ήταν και ο σημερινός με τον Δούκα. Εμφανιστήκαμε, όμως, σοβαροί και έτοιμοι και καταφέραμε να πάρουμε το διπλό. Τώρα, ακολουθεί το ματς του Σάββατου με τον ΠΑΟΚ, που για εμάς είναι σαν τελικός».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24