Περήφανος για την προσπάθεια των συμπαικτών του ο Ιντάλγκο

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε και παλι το καθήκον του στη Ρουμανία. Πήρε την νίκη επί της Προμετέι, με 1-3. Για την 2η στροφή του 6ου προκριματικού ομίλου του Champions League και θέλει άλλη μια νίκη για να είναι στην τελική φάση του θεσμού.

Πλέον οι Ερυθρόλευκοι δήλωσαν έτοιμοι για τον τελικό της Κυριακής με την Γκαλάτι στην Ρουμανία. Για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο τόνισε:

«Παίξαμε εξαιρετικά, ήταν δύσκολο, γιατί παίζαμε με τους πρωταθλητές Ουκρανίας, όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, κυρίως στο δεύτερο σετ, αλλά ανεβήκαμε, διορθώσαμε τα λάθη μας, γίναμε πιο επιθετικοί στο σερβίς. Παίξαμε καλύτερη άμυνα και είχαμε καλύτερο μπλοκ. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς, αύριο παίζουμε με την Γκαλάτι. Είμαστε συγκεντρωμένοι, θα ξεκουραστούμε τώρα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας, περήφανοι για όσα κάνουμε».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24