Ο Κουτσογούλας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την Καμπάλα, για την ομάδα Κ-19 του Ολυμπιακού....

Η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού έφτασε, την Τρίτη (7/11) το μεσημέρι, στην Καμπάλα. Εκεί, όπου θα αντιμετωπίσει, την Τετάρτη (8/11, 14:00), την Καμπάλα, στο πρώτο ματς της δεύτερης φάσης του Domestic Champions Path, της διοργάνωσης UEFA Youth League.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την πρόκρισή τους επί της Λέτσε, καλούνται να ξεπεράσουν και το εμπόδιο της Καμπάλα…

Ο αρχηγός των Νέων του Ολυμπιακού, Θάνος Κουτσογούλας, σε δήλωσή του, τόνισε: «Το Youth League για εμάς είναι μια σημαντική διοργάνωση, είναι το αντίστοιχο Champions League των Νέων και αισθανόμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να παίζουμε σε τέτοια ματς.

Φυσικά, το σημαντικότερο είναι πως έχουμε τη δυνατότητα να εκπροσωπούμε τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τον Ολυμπιακό! Πρέπει να έχουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης στην πορεία μας στη διοργάνωση.

Όλο αυτό το διάστημα, κάνουμε καλή δουλειά στο Ρέντη. Θωρώ, πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Καμπάλα. Στόχος μας είναι να κάνουμε μία αντίστοιχη εμφάνιση, όπως στους αγώνες με τη Λετσε, ματς στα οποία μπορέσαμε να πάρουμε την πρόκριση για να βρισκόμαστε τώρα εδώ».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24