Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε το δικό του σχόλιο σχετικά με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και την απαιτητική συνέχεια.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπορεί να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής. Αλλά είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει. Και ξέρει πολύ καλά τον Ολυμπιακό. Ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας, μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ενώ τόνωσε το ηθικό των παικτών στο Ρέντη.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή και στο ποδόσφαιρο συνέχεια. Είναι καλό να στενοχωριόμαστε και να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι. Αλλά έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε πολλές μάχες. Το ότι χάσαμε μία, δεν είναι καταστροφή.

Θα παλέψουμε και θα κερδίσουμε τις επόμενες. Ξεχάστε ό,τι έγινε. Μην το αφήσετε να σας κάνει να σκέφτεστε αρνητικά. Είδατε πώς μας στήριξε ο κόσμος στο τέλος.

Οι οπαδοί μας πιστεύουν, είναι δίπλα μας, οπότε κι εμείς θα πρέπει να κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε εδώ. Ηρεμήστε, κάντε την αυτοκριτική του ο καθένας ξεχωριστά και πάμε παρακάτω. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24