Τα κορίτσια του Θρύλου ξεκινούν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι από τη Λιθουανία. Όπου στις 19:00, αντιμετωπίζουν την VDU Κάουνας.

Στη «μάχη» της Ευρώπης ρίχνεται, την Τρίτη (7/11), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Τα κορίτσια του Θρύλου ξεκινούν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι από τη Λιθουανία. Όπου στις 19:00, αντιμετωπίζουν την VDU Κάουνας.

Για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup. Οι «ερυθρόλευκες», μετά τη νίκη (3-2) επί του Απολλώνιου στο Ρέντη και το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα.

Ξεκινούν τις φετινές ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με εκτός έδρας «αποστολή».

Την οποία θέλουν να φέρουν εις πέρας κόντρα στη λιθουανική ομάδα, ώστε να κάνουν το βήμα πρόκρισης στον τρίτο γύρο του θεσμού. Στη συνέχεια, το Σάββατο (11/11, 17:00), η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, για την 4η αγωνιστική της Volley League.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24