Έτοιμες για την πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οι αθλήτριες του Ολυμπιακού.

Έτοιμες για την πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οι αθλήτριες του Ολυμπιακού.
Οι ερυθρόλευκες προετοιμάζονται ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας (την Τρίτη 7/11) με την VDU Κάουνας στη Λιθουανία, για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup.

Η Μικαέλα Μλέινκοβα μίλησε για την νέα αρχή για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου. Ένος από τα κορυφαία τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι μίλησε για την αναμέτρηση:

«Είμαστε εδώ, έτοιμοι να ξεκινήσουμε στη σωστή κατεύθυνση το ευρωπαϊκό μας ταξίδι και να κάνουμε το πρώτο βήμα για τη συνέχειά μας στο Challenge Cup.

Παράλληλα με τη σημασία του αγώνα, πρέπει να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα μας. Ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Μεγάλος αγώνας αύριο. Πρέπει να κερδίσουμε. Και να επιστρέψουμε στη βάση μας. Για να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24