Ο Αϊζάια Κάνααν έδειξε την ανυπομονησία του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, απευθυνόμενος στην Θύρα 7.

Αν υπάρχει ένας παίκτης που ανυπομονεί όσο τίποτα για το ντέρμπι αιωνίων, αυτός είναι ο Αϊζάια Κάνααν.

Ο Αμερικανός σκόρερ έχει χτίσει μια πολύ όμορφη παράδοσης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι γνωστό άλλωστε ότι… φτιάχνεται με την εχθρική ατμόσφαιρα.

Την ίδια στιγμή όμως, ανυπομονεί να αγωνιστεί και πάλι κόντρα στον ΠΑΟ, αυτή τη φορά μπροστά στον κόσμο της δική του ομάδας.

Ο Κάνααν έκανε μια σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτήν απευθύνθηκε στην Θύρα 7 ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης του ΣΕΦ (30/10, 20:15).

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League, ο Θρύλος θέλει να κάνει το 3/3 απέναντι στον Παναθηναϊκό φέτος. Μετά φυσικά τον άνετο τελικό του Super Cup και το επικό διπλό στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Και ο Κάνααν θέλει για ακόμα μια φορά να συμβάλει τα μέγιστα σε αυτήν την προσπάθεια.

Δείτε την ανάρτηση του Κάνααν ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Θύρα 7… με νιώθεις!»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24