Η Κ15 του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με αντίπαλο την ΑΕΚ εντός έδρας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ομάδας Παίδων του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Το παιχνίδι στο ξεκίνημα του δεν είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να παίζουν σκληρά. Προσπαθώντας να κυριαρχήσουν στο χώρο του κέντρου.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τον Ολυμπιακό, όταν στο 9′ ο Θεοχάρης δοκίμασε ένα μακρινό σουτ. Με την μπάλα μετά από κόντρα στον αμυντικό να καταλήγει κόρνερ.

Στο 32′ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία. Ο Παπαγεωργίου έκανε γέμισμα στην περιοχή, ο Σιώζιος προσπάθησε αρχικά να απειλήσει με το κεφάλι, όμως στο κατέβασμα της μπάλας το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ είχε σημαντική ευκαιρία, όταν στο 46′ ο Κολιμάτσης έκανε ατομική ενέργεια από τον άξονα, πλάσαρε αλλά ο Ταβουλάρης απομάκρυνε σωστά.

Στη συνέχεια ο αγώνας διατήρησε το ρυθμό του πρώτου μέρους με μονομαχίες των παιδιών και λιγοστά σουτ προς τις δύο εστίες.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη. Μετά από πίεση ο Σιώζιος μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Τάσου Πάντου είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Ταβουλάρης, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Μάρας, Γούσιος, Γορανίτης, Αγγελόπουλος (55′ Χριστίδης), Σεφερλής (51′ Λεοντόπουλος), Θεοχάρης, Παπαγεωργίου ( 40′ Μοϊσιάδης), Μαγλογιάννης (32′ Λαζαρίδης).

ΑΕΚ (Β. Αποστόλου): Βαζιντάρης, Ευγένιος, Ταμπάκογλου, Τσιπουρλιάνος, Στεργιαρόπουλος, Μαρίνος, Ποντίκης, Αδάμος (58′ Σαλτοριάδης), Ζούμπος (67′ Σκανάβης), Ρίννης (75′ Καρυπίδης), Σιονίδης (40′ Κολιμάτσης)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24