Ο Θάνος Νίκλας έκανε το δικό του σχόλιο για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Θρύλου που ήρθε με διπλό στην Τουρκία.

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Θάνος Νίκλας. Και πως να μην είναι ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Θρύλου. Αφού η ομάδα του, ξεκίνησε νικηφόρα στην Ευρώπη. Με διπλό στην έδρα της Καϊσέρι.

Διαβάστε όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στις παίχτριες για τη νίκη! Ξεκινήσαμε αγχωμένοι, καθώς δεν έχουμε πολλά παιχνίδια και μας λείπει ο ρυθμός, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο.

Καταλάβαμε, ειδικά στην άμυνα, τι ακριβώς έπρεπε να κάνουμε, διορθώσαμε τα λάθη και επικρατήσαμε. Η σεζόν είναι μεγάλη, κρατάμε τη νίκη και προχωράμε στο επόμενο εντός έδρας με τον Ηρακλή».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24