Έτοιμος για μία νέα μεγάλη πρόκληση είναι στην καριέρα του ο Απόστολος Χρήστου και πιο συγκεκριμένα το Παγκόσμιο.

Στη «μάχη» του Παγκοσμίου Κυπέλλου ρίχνεται, το Σάββατο (7/10), ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία.

Ο πρωταθλητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού αγωνίζεται. Το Σάββατο και την Κυριακή (8/10). Στη διοργάνωση του Βερολίνου, συμμετέχοντας με στόχο τη διάκριση, στα 50μ. ύπτιο και 100μ. ύπτιο.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του Θρύλου κάνει πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού πέρα από το Βερολίνο, αναμένεται να πάρει μέρος και στα άλλα δύο μίτινγκ, πρώτα στην Αθήνα (13-15/10) και στη συνέχεια, στη Βουδαπέστη (20-22/10).

Οι στόχοι του Απόστολου, όπως σε κάθε διοργάνωση. Είναι υψηλοί και θέλει να διακριθεί.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24