Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ξεκινάει από την έδρα της το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι με αντίπαλο την Ούιπεστ.

Πρεμιέρα στην Ευρώπη για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (7/10) το απόγευμα, με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Τα κορίτσια του Θρύλου ξεκινούν από την έδρα τους το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Συγκεκριμένα, στις 17:00 (LEN TV), οι «ερυθρόλευκες» ρίχνονται στη «μάχη» του «νέου» Champions League. Υποδέχονται την Ούιπεστ (USVE) στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, με στόχο μια νικηφόρα πρεμιέρα. Μετά το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα της Α1 κόντρα σε ΠΑΟΚ (1η αγωνιστική: 23-2 στο Παπαστράτειο) και ΓΣ Περιστερίου (2η αγωνιστική: 2-21 εκτός έδρας). Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη είναι έτοιμη για την έναρξη των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων στον Πειραιά, όπου θέλει μόνο νίκη κόντρα στις Ουγγαρέζες, για να «μπει» με το «δεξί» στη φάση των ομίλων του Champions League.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον Δ’ όμιλο της διοργάνωσης. Με Ούιπεστ, ΝΟ Βουλιαγμένης και Μεντιτεράνι (στο Final-4 προκρίνεται μόνο η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο).

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24