Όλα όσα δήλωσε ο Χέρβο Κόλιανιν ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Κόλιανιν: «Να βελτιώσουμε τους αυτοματισμούς μας»

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος ρίχνεται, το Σάββατο (30/9) το απόγευμα, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Στις 17:30, οι νταμπλούχοι Ελλάδας του Χέρβο Κόλιανιν υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για τη 2η αγωνιστική της Α1. (στις 11/10, το Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός, για την 1η αγωνιστική).

Όλα όσα δήλωσε ο Χέρβο Κόλιανιν:

«Είναι βέβαιο, ότι αυτός ο αγώνας είναι διαφορετικός από τους άλλους, αλλά αυτό που θέλουμε είναι, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο ματς, αυτό με τη Γιουγκ και να βελτιώσουμε τους αυτοματισμούς μας στον αγωνιστικό χώρο».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24