Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας;

Το Maestro ή “Maestro in Blue” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που βρέθηκε στο πρόγραμμα του Netflix, τόσο για το σενάριο και τη φωτογραφία του, όσο και για τις ικανότητες των συντελεστών του.

Λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή της δεύτερης σεζόν στο Netflix. Η Χάρις Αλεξίου, η οποία στη σειρά υποδύεται τη Χάρις. Μία γυναίκα με ταλέντο στο τραγούδι που δεν κατάφερε να ακολουθήσει τα όνειρά της και να κάνει καριέρα στη μουσική, ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία κοιτάζει έντονα την κάμερα.

Η λήψη είναι από το νησί των Παξών και η αγαπημένη ερμηνεύτρια σε αυτή φορά τα γυαλιά της. Και ένα φόρεμα σε υπέροχο μπλε χρώμα. Η ίδια φωτογραφία ανέβηκε και στον επίσημο λογαριασμό της σειρά στο Instagram με τη λεζάντα να λέει: «Στο κέντρο με τη Χάρις Αλεξίου#behindthescenes».

Μετά το τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς η Χάρις Αλεξίου είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με το cast της σειράς. Στην οποία ευχαριστούσε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους συνεργάτες της για τις όμορφες στιγμές που έζησε μαζί τους.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24