Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παρέα με την αποστολή της εθνικής Σερβίας, γιορτάσανε για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του κόσμου.

Εξαιρετική πορεία για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τη Σερβία στο Μουντομπάσκετ. Φτάσανε μέχρι τον μεγάλο τελικό, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το χρυσό μετάλλιο. Προφανώς η δεύτερη θέση του κόσμου, είναι κάτι παραπάνω από τεράστια επιτυχία.

Οι παίκτες της Σερβίας, αποθεώθηκαν κατά την επιστροφή τους στη χώρα. Χθες βράδυ μάλιστα (12/09) πανηγύρισαν πιο επίσημα το ασημένιο μετάλλιο. Όλοι οι παίκτες (παρέα και ο Νίκολα Γιόκιτς) βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο για να γιορτάσουν.

Εκεί ο Μιλουτίνοφ ήταν αγκαλιά με τον κορυφαίο παίκτη του ΝΒΑ και τραγουδούσαν παρέα.

Δείτε το βίντεο:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24