Ο Άγγελος Αργυρίου είναι ένας παίκτης στον οποίο ποντάρουν κατά πολύ από τον Ολυμπιακό και ο ίδιος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Άγγελος Αργυρίου αποτελεί ένα εκ των πιο μεγάλων ταλέντων της γενιάς του και ο Ολυμπιακός έκανε μια σπουδαία επένδυση όταν τον απέκτησε πέρσι από τον Πανιώνιο  της Γ’ Εθνικής.

Ο ίδιος, στα 20 του χρόνια, έχει μετρήσει ήδη 12 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β’ του Αριέλ Ιμπαγάσα ενώ πλέον έχει κάνει και το ντεμπούτο του με το εθνόσημο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος, κάλεσε για πρώτη φορά τον Αργυρίου ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη φιλική αναμέτρηση με τη Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού στη νίκη της Ελλάδος με 3-2, δείχνοντας παράλληλα εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να δώσει πολλά στο μέλλον και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πάρει τόσες παραστάσεις στην ηλικία του.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24