Βγήκαν για ζέσταμα οι παίκτες του Θρύλου.

Ένα ακόμη παιχνίδι για τον Θρύλο, με την ομάδα να αντιμετωπίζει για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1 τον ΠΑΣ Λαμία στο «Καραϊσκάκη». Ένα ματς που προφανώς το μοναδικό επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν παρατάξει μία άκρως εντυπωσιακή και καλή ενδεκάδα, βγήκαν πριν από λίγο για προθέρμανση, προκειμένου να ετοιμαστούν για ένα ακόμη ματς.

Δείτε το βίντεο από την κάμερα του thrylos24.gr:

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24