Στο πλευρό της ομάδας και οι δύο.

Άλλο ένα ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Ολυμπιακό, το οποίο βέβαια θα είναι το τελευταίο που αφορά προκριματική φάση, μιας και ακολουθεί η φάση των ομίλων. Είναι γεγονός, ότι ο Θρύλος θέλει να βρεθεί σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ και έχει να διαχειριστεί ένα καλό υπέρ του σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 της Τσουκαρίτσκι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τώρα ετοιμάζονται για τη ρεβάνς. Η αποστολή του Θρύλου αναχώρησε για τη Σερβία, εκεί όπου αύριο (Πέμπτη 31/08) θα υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ και θα ψάξει την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μαζί με την αποστολή είναι και τα δύο πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τους Φρανσίσκο Ορτέγκα και Ομάρ Ρίτσαρντς, με τον δεύτερο να είναι κανονικά δηλωμένος στην Ευρώπη.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24