Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους πως εισιτήρια για το παιχνίδι με την Γκενκ θα διατίθενται ακόμα και λίγο πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.

Ο πύρινος κόσμος του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να στηρίξει και πάλι την ομάδα του.

Ο ερυθρόλευκοι φίλαθλοι αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο πρώτο εντός έδρας επίσημο και μάλιστα ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο την Γκενκ για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Τα εισιτήρια που έχουν απομείνει είναι ελάχιστα και ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθευτεί μέχρι την ημέρα του αγώνα (10/08) από τις 10:00 έως την σέντρα από τα εκδοτήρια του γηπέδου, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ενημερώνει ότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να έρθουν από νωρίς, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24