Δείτε φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Πέναλτι δεν υπάρχει μόνο στη φάση του 41’ (σε Τοροσίδη και Σισέ) υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά και στο 91’! Αναφερόμαστε στη φάση που ο Κασάδο δοκίμασε να βγάλει τη φανέλα του Μάνου, μετά το κόρνερ του Φορτούνη, υπό το βλέμμα του Τζήλου, δίχως επιτυχία!

Την τραβάει, μάλιστα, τόσο πολύ, σε σημείο να μη φαίνεται καν το νούμερο στο πίσω μέρος της φανέλας!

Την τράβηξε όσο μπορούσε, μπροστά στον διαιτητή αλλά αυτό που δόθηκε ήταν φάουλ του Μάνου επειδή σήκωσε ψηλά το πόδι του!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24