Οι δηλώσεις της Ιφιγένειας Σαμπάτη μετά την ανακοίνωση της απόκτησής της από την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Η Ιφιγένεια Σαμπάτη είναι η νέα προσθήκη στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με την 25χρονη λίμπερο να υπογράφει το νέο της συμβόλαιο.

Η Σαμπάτη, ύψους 1,70μ., τις τελευταίες δύο σεζόν (2021-23) φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού. Στο παρελθόν, αγωνίστηκε στις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας (2020-21), τον Πορφύρα (2018-20) και τον ΓΑΣ Μεσσαρά (2017-18), ενώ ξεκίνησε την καριέρα της στον Μεσσηνιακό (2012-17).

Η δήλωση της Ιφιγένειας Σαμπάτη στο olympiacossfp.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη, που τη φετινή σεζόν θα αγωνιστώ με τα ερυθρόλευκα, για την ομάδα του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, ανυπομονώ για την καινούργια σεζόν! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου και ελπίζω, να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Δεσμεύομαι προσωπικά, ότι θα παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Εύχομαι, να έχουμε όλοι πάνω από όλα υγεία, χωρίς τραυματισμούς και μια καλή αγωνιστική σεζόν με πολλές επιτυχίες για την ομάδα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24