Όλα όσα δήλωσε ο Παϊτίμ Κασάμι σε ξένο μέσο, μεταξύ άλλων για τη φετινή σεζόν του με τον Ολυμπιακό.

Ο Παϊτίμ Κασάμι φιλοξενήθηκε σε ξένο μέσο, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προβληματική σεζόν που πέρασε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τονίζοντας την ιδιαίτερη στιγμή ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κασάμι στο Sport Bible:

«Η Φούλαμ είναι ακόμα στην καρδιά μου . Αποτελεί ένα κλαμπ το οποίο υποστηρίζω μέχρι και σήμερα, ειδικά τώρα που έχει τον Μάρκο Σίλβα ως προπονητή. Τον είχα και εγώ στον Ολυμπιακό και μαζί κατακτήσαμε το νταμπλ. Είχαμε επίσης μεγάλες επιτυχίες στο Champions League. Είναι μεγάλος στόχος να γυρίσω στην Premier League. Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλω να μείνω στην Ευρώπη τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια.

Το ποδόσφαιρο αλλάζει τόσο γρήγορα που δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. Αλλά πιστεύω πως βρίσκομαι στην καλύτερη περίοδό μου τώρα. Έχω καλή φυσική κατάσταση και νιώθω έτοιμος να αρχίσω σύντομα. Η περασμένη σεζόν ήταν λίγο προβληματική. Τραυματίστηκα στη γάμπα και άργησα να ενσωματωθώ στην ομάδα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει του χρόνου. Δεν μπορώ να πω “δεν θα πάω εκεί, θα το κάνω αυτό”. Το ποδόσφαιρο είναι δουλειά».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24