Πέντε ασίστ σε ισάριθμους διαφορετικούς παίκτες του Θρύλου μετρά φέτος ο Ελαμπντελαουί.

Εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στο ματς της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Όχι μόνο επειδή «έφτιαξε» το πρώτο γκολ, αλλά συνολικά για την εμφάνιση του. Ο Νορβηγός μπακ πρόσφερε τα μέγιστα στη νίκη του Θρύλου, όμως έχασε στο… νήμα τον τίτλο του MVP από τον εξίσου εξαιρετικό Ντανιέλ Ποντένσε.

Σε ένα ακόμα ματς, λοιπόν, ο 27χρονος άσος μοίρασε ασίστ. Μάλιστα, ο Ομάρ έφτασε τις τέσσερις στο πρωτάθλημα, όντας πρώτος «δημιουργός» στην Σούπερ Λίγκα και συνολικά τις πέντε στη φετινή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι και οι πέντε ασίστ του ήταν σε διαφορετικό ποδοσφαιριστή! Με τον διεθνή ακραίο αμυντικό να «σερβίρει» σε… όλους!

Πιο αναλυτικά, ο Ελαμπντελαουί έχει μοιράσει ασίστ στον Χριστοδουλόπουλο (σ.σ. στο ματς με την Λουκέρνη στην Ελβετία, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ) και στους Μεριά, Χασάν, Σισέ και Ποντένσε για το πρωτάθλημα.

Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ομάρ μετρά και τρεις ασίστ σε έξι φετινά παιχνίδια με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24