Τι ανέφερε η Ζόζεφιν.

Ζόζεφιν και Θοδωρής Φέρρης μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για την πρεμιέρα τους στο Poseidonio.

Μεταξύ άλλων, οι δύο τραγουδιστές αναφέρθηκαν στη συνεργασία τους, στις μαμάδες τους που τους στηρίζουν ενώ δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις για την προσωπική τους ζωή.

«Είμαι χαρούμενη και είμαι πολύ καλά», αποκρίθηκε η Ζόζεφιν όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Νίνο, η οποία έχει τραβήξει την προσοχή το τελευταίο διάστημα.

Επίσης, δήλωσε σχετικά με τη Eurovision: «Δεν έχω δηλώσει ότι θέλω να πάω, αλλά ότι είμαι θετική στο να πάω στη Eurovision αλλά δεν μου έχει γίνει πρόταση».

«Οι μαμάδες μας είναι εδώ, έχουν μαγειρέψει, μας δίνουν θετική ενέργεια. Είναι πολύ αυστηρές, θα μας πουν κατευθείαν αν δεν τις αρέσει κάτι», δηλώσανε οι δύο καλλιτέχνες.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24