Ο Σέρτζι Κανός έκανε ένα ενθαρρυντικό Tweet τονίζοντας ότι θα επιστρέψει στην δράση πολύ σύντομα μετά τον τραυματισμό του.

Ο Σέρτζι Κανός ήταν ο μεγάλος άτυχος για τον Ολυμπιακό, καθώς παρά το πολύ καλό ξεκίνημά του με την ερυθρόλευκη φανέλα, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό που θα τον άφηνε εκτός για τα υπόλοιπα Playoffs της Super League.

Ωστόσο, ο Ισπανός έκανε ένα Tweet στον προσωπικό του λογαριασμό με ένα βίντεο από highlights του ίδιου και γράφοντας χαρακτηριστικά πως θα επιστρέψει γρήγορα στη δράση.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προλάβει κάποια από τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και να πάρει χρόνο συμμετοχής, σε μια ενδεχόμενη εξέλιξη πολύ ευχάριστη.

Ο Σέρτζι Κανός πρόλαβε να σημειώσει 8 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και να πετύχει 4 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24