Οι ποδοσφαιριστές που συγκροτούν την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη (5/4, 21:00).

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση εναντίον του ΠΑΟΚ, που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (5/4, 21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο διεξήχθη την Τρίτη (4/4) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ανακοινώθηκε από τον κ. Ζοζέ Ανιγκό η αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24