Βαρύ φαίνεται να πέφτει το 13-0 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στον Παναγιώτη Αναστόπουλο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε χθες επί του Παναθηναϊκού με 81-73 επί του Παναθηναϊκού χθες στο ΣΕΦ για την 32η αγωνιστική της EuroLeague, γεγονός μάλλον δύσπεπτο για έναν πρώην «πράσινο» διαιτητή.

Ο λόγος φυσικά για τον Παναγιώτη Αναστόπουλο που έδειξε και πάλι να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα, αφού είδε διαιτησία 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

«Καλές οι νίκες, τα σερί και το μέχρι τέλους που τελικά ήταν το μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αλλά μόλις είδα το παιχνίδι κι έψω να πω ότι η διαιτησία στο ΣΕΦ ήταν 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Καμία τύχη και του χρόνου ο Παναθηναϊκός αν δεν λύσει το θέμα με τη διαιτησία. Αυτή δεν είναι Ευρωλίγκα, τσιρκολίγκα είναι», έγραψε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος στα social media.

Δείτε την ανάρτηση:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24