Σπάει κάθε ρεκόρ ο Ολυμπιακός των τελευταίων 2 χρόνων στη Basket League.

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα σαρώνει όλα τα ρεκόρ στη Basket League. Με τελευταίο θύμα των ΠΑΟΚ, η ομάδα του λιμανιού έφτασε τις 20 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδι και τρέχει ένα σερί 53-0 από τη σεζόν 2021-22, μετά και από την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Ο φετινός Ολυμπιακός δείχνει όμως να έχει όρεξη να μην… «χαρίσει ούτε κάστανα». Έτσι όντας αήττητος μέχρι τώρα στη Basket League φιλοδοξεί να πετύχει το εξής καταπληκτικό. Να τελειώσει τη χρονιά αήττητος, έχοντας τρομοκρατήσει κάθε ομάδα και κάθε προπονητή στην ελληνική επικράτεια… και όχι μόνο.

Το σερί άλλωστε του 12-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ενδεικτικό της αποφασιστικότητας των «ερυθρολεύκων», για έναν Ολυμπιακό που κάθε μέρα κάνει πράξει το #mexri_telous σε όλα τα επίπεδα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24