Ο Παϊτίμ Κασάμι άνοιξε λογαριασμό στη νέα του θητεία με τον Ολυμπιακό, σκοράροντας στην Ελλάδα μετά από επτά ολόκληρα χρόνια.

Ο Παϊτίμ Κασάμι πήρε την ευκαιρία που του έδωσε ο Μίτσελ βάζοντάς τον στην αρχική ενδεκάδα με τον Βόλο και μάλιστα σκόραρε ανοίγοντας το σκορ.

Ο Ελβετός μέσος άνοιξε το σκορ μόλις στο 7′ της αναμέτρησης με τον Βόλο πανηγυρίζοντας έξαλλα όπως και οι 12.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στον Πανθεσσαλικό στάδιο για χάρη του Θρύλου.

Αυτό μάλιστα, ήταν το πρώτο γκολ του Κασάμι στην νέα του θητεία με τον Ολυμπιακό και το πρώτο στην Ελλάδα από επτά χρόνια.

Τελευταία φορά, είχε σκοράρει στις 17 Απριλίου του 2016 στην ερυθρόλευκη πεντάρα επί της Καλλονής τη σεζόν 2015-16.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24