Αυτοί είναι οι παίκτες που ξεκινάνε στη βασική ενδεκάδα του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός Β’, αντιμετωπίζει για τη 15η αγωνιστική της BETSSON Superleague 2 τα Χανιά. Ένα ματς το οποίο θα διεξαχθεί στο Π.Κ. Ρέντη και ξεκινάει στις 14:45.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και μετά από όσα εγκλητικά λάθη γίνανε κατά του συλλόγου, θέλουν όλοι επιτέλους να κάνουν αυτό που αγαπούν και να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του Θρύλου, έκανε γνωστή την αρχική ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση με την ομάδα των Χανίων.

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Γιάννη Οκκά:

Παπαδούδης, Αλγκασίμ Μπα, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Τσέλιος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κωστή, Χρυσόπουλος.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24