Το πρώτο του γκολ μα της Μπόχουμ πέτυχε ο Κούντε, ο οποίος σκόραρε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάιε τη φανέλνζ.

Ο Πιερ Κούντε έχει επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα, μιας και πήγε δανεικός από την Ολυμπιακό στην Μπόχουμ. Ο Καμερουνέζος μέσος που είχε μπει ως αλλαγή μόνο μέχρι στιγμής, χθες (28/01) έκανε το ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα.

Η ομάδα του βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος και θα δώσει μεγάλη μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία. Στο παιχνίδι με τη Μάινζ χθες βέβαια, η Μπόχουμ γνώρισε τη συντριπτική ήττα με σκορ 5-2.

Ένα ματς στο οποίο ο Κούντε βρήκε δίχτυα στο 70′ κάνοντας το 4-1, με τον ίδιο βέβαια να μην πανηγυρίζει. Η Μάινζ είναι η ομάδα που έπαιζε προτού έρθει στον Θρύλο.

Δείτε τα highlights:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24