Ο Ολυμπιακός μετά από τέσσερα παιχνίδια δέχθηκε γκολ και δεν κατάφερε να βρει ένα δεύτερο τέρμα για να πάρει τη νίκη.

Για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια ο Ολυμπιακός είχε κρατήσει το clean sheet δείγμα της καλής του ανασταλτικής λειτουργίας. Το δυσάρεστο για τους «ερυθρόλευκους» όμως είναι ότι κόντρα στον Ατρόμητο, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται και να μην μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Κάτι τέτοιο είχε γίνει και στο τελευταίο ματς που ο Ολυμπιακός είχε δεχθεί γκολ. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είχε προηγηθεί με 0-2, όμως δέχθηκε δύο τέρματα και δεν μπόρεσε να απαντήσει για να κάνει την ανατροπή στο ματς.

Θα πρέπει ο Μίτσελ να βρει έναν τρόπο η ομάδα να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα και τις μέρες που δέχεται γκολ, γιατί εκεί ζορίζουν τα πράγματα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24