Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχε καταφέρει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του Ολυμπιακού να μην δεχθεί γκολ...

Ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική φόρμα και θέλει να το επιβεβαιώσει και κόντρα στον Ατρόμητο. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν απόψε (22/01, 20:30) στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1, σε ένα ματς που το τρίποντο είναι μονόδρομος.

Ένα ματς στο οποίο βέβαια, εκτός από την πέμπτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός στοχεύει και σε κάτι ακόμη. Να κρατήσει για πέμπτο διαδοχικό ματς στη Σούπερ Λιγκ 1 απαραβίαστη την εστία του.

Για αυτό το τρομερό ρεκόρ, προφανώς και ευθύνεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος δεν αφήνει κανέναν αντίπαλο επιθετικό να πλησιάσει στο τέρμα του και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24