Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν για προθέρμανση και προετοιμάζονται για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιστροφή στο «ΣΕΦ» για τη Euroleague και επιστροφή στα… πολύ μεγάλα ματς. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (20/01, 21:00) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «ΣΕΦ», στο ντέρμπι κορυφής για την 20η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν τη Ρεάλ σε ένα «καμίνι», μιας και έχει ανακοινωθεί sold out στο φαληρικό γήπεδο από τη Δευτέρα. Ο κόσμος του Θρύλου σε συνδυασμό με την τρομερή ποιότητα των παικτών της ομάδας, θα προσπαθήσουν να στείλουν τον Ολυμπιακό και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν βγει για προθέρμανση και ετοιμάζονται για την αναμέτρηση.

Δείτε το βίντεο μέσω της κάμερας του thrylos24.gr:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24