Ο Μάρκο Μπίγιατς, έκανε το δικό του σχόλιο για την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, από την Μπαρτσελονέτα.

Μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού υπέστη την πρώτη της ήττα στο Champions League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, αν και ήταν μπροστά με 6-5 (3:12 τρίτης περιόδου), ηττήθηκαν με 9-7 από την Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Ο Μάρκο Μπίγιατς, έκανε το δικό του σχόλιο για την ήττα του Θρύλου.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Δεν ξέρω τι έφταιξε στην τελευταία περίοδο, πρέπει να κάτσουμε και να το αναλύσουμε. Σίγουρα, όμως, η Μπαρτσελονέτα ήταν πιο συγκεντρωμένη στα τελευταία κρίσιμα σημεία, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε, σε αντίθεση με εμάς που δεν το κάναμε και έτσι, ήρθε η πρώτη ήττα.

Πρέπει, όπως είπα, να αναλύσουμε το παιχνίδι, να δούμε τι δεν πήγε καλά και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς, το οποίο θα είναι εξίσου δύσκολο».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24