Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδος, με τον Τζοβάρα να είναι πρώτος στο ματς του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός μετά το πολύ σημαντικό διπλό με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό», στρέφει την προσοχή  του στο κύπελλο Ελλάδος, καθώς αντιμετωπίζει αύριο (11/01, 21:00) εκτός έδρας τον Ατρόμητο.

Ένα ματς το οποίο είναι ρεβάνς του 4-1 στο «Καραϊσκάκη» και όπως είναι λογικό, ο Μίτσελ ετοιμάζει πολλές αλλαγές για να ξεκουράσει βασικούς παίκτες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Γνωστοί γίνανε οι διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση του Θρύλου, με την ΚΕΔ να ορίζει ως πρώτο τον Γιώργο Τζοβάρα. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Βασίλης Νικολακάκης, δεύτερος ο Θανάσης Κόλλιας, ενώ τέταρτη η Ελένη Αντωνίου.

Στο VAR θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος, ενώ βοηθός του θα είναι ο Κωνσταντίνος Καλαμπόκης.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24