Ο προπονητής του Ολυμπιακού στο μπάσκετ γυναικών, Θάνος Νίκλας, έκανε το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση με τον Παναθλητικό.

Νικηφόρα επέστρεψε στο πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας επικράτησαν με 87-57 του Παναθλητικού εκτός έδρας, για τη 12η αγωνιστική της Α1.

Οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν επί της ομάδας των Συκεών, πήραν μεγάλες διαφορές στο ματς και με πρώτη σκόρερ την Αγιούσο, με 19 πόντους (17 η Σουκ, από 11 Σταμάτη, Νικολοπούλου), έφυγαν με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας τα «12 στα 12» στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας, Θάνος Νίκλας, έκανε το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση.

Διαβάστε όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στις παίκτριες για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αγωνιστικά, έχουμε πολλά να φτιάξουμε, αλλά έχω εμπιστοσύνη, ότι θα δώσουμε το παραπάνω και θα παίξουμε σύντομα στο επίπεδο που θέλουμε».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24