Ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε το 0-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 33′ του ματς, ο Ολυμπιακός σκόραρε το πρώτο του γκολ στην αναμέτρηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σκόρερ ο τρομερός και ανεβασμένος Κώστας Φορτούνης, ο οποίος τροφοδοτήθηκε όμορφα από τον Ελ Αραμπί, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να μην αστοχεί, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα μας.

Ο Φορτούνης σκόραρε σε ματς κανονικής διάρκεια της Superleague για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2021 όταν είχε σκοράρει στο 3-0 επί της Λαμίας.

Γενικά, το τελευταίο του τέρμα ήταν κόντρα στον Άρη τον Μαϊο του ίδιου έτους για τα play off.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24