Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να πάρει πολλά από τους εξτρέμ του την τρέχουσα σεζόν και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει.

Πολλά τα προβλήματα του Ολυμπιακού από την έναρξη της χρονιάς και ένα είναι αυτό που υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Αυτό έχει να κάνει με τη θέση του εξτρέμ, όπου μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε η ομάδα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Την τρέχουσα σεζόν, έχει πάρει μόνο οχτώ γκολ από τα «φτερά» και μέσα σε αυτά είναι και του Πεπ Μπιέλ, ο οποίος δεν λογίζεται ως καθαρός εξτρέμ.

Τα γκολ των εξτρέμ του Ολυμπιακού

Πεπ Μπιέλ: 3 γκολ και 1 ασίστ σε 14 ματς
Βαλμπουενά: 2 γκολ και 3 ασίστ σε 15 ματς
Μασούρας: 2 γκολ και 2 ασίστ σε 22 ματς
Γκάρι Ροντρίγκες: 1 γκολ σε 13 ματς

Οι εξτρέμ χωρίς γκολ

Ντε Λα Φουέντε: 5 ματς
Μπόουλερ: 7 ματς

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24