Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για τη σχέση του Παναθηναϊκού με την Εθνική ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για την Εθνική ομάδα και τη σχέση της με το τριφύλλι και επιτέθηκε στην ΕΟΚ με αφορμή το χθεσινό ματς. Παράλληλα, αφήνει αιχμές σε ομάδες, τις οποίες δεν κατονομάζει με αφορμή την στήριξη της Εθνικής, και καλεί την ομοσπονδία να κάνει αυτοκριτική και να παραιτηθεί.

Αναλυτικά η θέση του Γιαννακόπουλου:

«Διαχρονικά ο Παναθηναϊκός, η διοίκηση αλλά και οι πρεσβευτές αυτού έχουν αποδείξει ότι πάνω από όλους έβαζαν την Εθνική Ομάδα.

Άλλωστε ο Παναθηναϊκός ήταν και η ραχοκοκκαλιά πάντα της Εθνικής των επιτυχιών που δυστυχώς ανήκουν στο παρελθόν.

Άλλες είναι οι ομάδες που επί χρόνια δεν έδιναν χωρίς λόγο τους αθλητές τους…

Καλά θα κάνει η έως τώρα πλήρως αποτυχημένη διοίκηση της ΕΟΚ αλλά και οι θεσμοί της να κάνει την αυτοκριτική της και να παραιτηθεί και να μην πιέζουν – εκβιάζουν από κάθε κατεύθυνση, ώστε να προετοιμάζουν δικαιολογίες και φταίχτες σε πιθανή αποτυχία, να πετύχει τα απολύτως δεδομένα βάσει προϊστορίας…».

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24