Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τον ΠΑΟΚ… και τις τουαλέτες της Τούμπας.

Συνέντευξη παραχώρησε στο Metropolis 95,5 ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας για τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου είπε: «Αν κερδίζει ο ΠΑΟΚ είμαστε όλοι καλά. Ένα από τα ευχάριστα στην ζωή μας είναι ο ΠΑΟΚ. Τι να κάνουμε; Και δεν είναι τωρινό. Χρόνια πολλά κρατάει αυτή η …κολόνια. Το 1996 είχα πει ότι δεν πρόκειται να πάω ποτέ στον Άρη και λίγο αργότερα πήγα στον ΠΑΟΚ. Για τον ΠΑΟΚ έλεγα, έστω και μία ημέρα να καθίσω στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Και στον πάγκο της εθνικής. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα».

Μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Στον Αναστασιάδη ταιριάζει να είναι στον ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή δεν θα πάω σε άλλη ομάδα, ακόμη κι αν με καλέσει. Δεν πάω, με αυτά που βλέπω και αυτά που γίνονται. Αν με χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να πάω, θα πάω. Μόνο στον ΠΑΟΚ πάω. Πουθενά αλλού. Είναι μία δήλωση σύμφωνα με το σκεπτικό μου. Δεν μπορώ να είμαι σε αυτό το ποδόσφαιρο που βλέπω, όσον αφορά το προπονητικό. Και στις τουαλέτες να με βάλουν να καθαρίζω, για να βοηθήσω, θα πάω. Στην Νίκαια χαμογέλασε το χειλάκι μας».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24