Δύο παιχνίδια έμειναν για τη διακοπή στο πρωτάθλημα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Θρύλος πρέπει να κάνει το 2/2,

Από τότε που έχει έρθει στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ, η ομάδα παρουσιάζει ολοένα και καλύτερο πρόσωπο. Απομένουν δύο παιχνίδια μέχρι να σταματήσει το πρωτάθλημα για το Μουντιάλ του Κατάρ και η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό εκτός και την ΑΕΚ εντός.

Δύο αναμετρήσεις που προφανώς και πρέπει να κερδίσει. Με τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Μίτσελ θα έχει μεγάλη  ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα και όταν αρχίσει πάλι η Σούπερ Λιγκ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Είναι απαραίτητο να έρθουν νίκες σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια και μετά… φύγαμε για πρωτάθλημα! Αρχή από την Τετάρτη στη Λιβαδειά και μετά στον ναό με την ΑΕΚ.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24