Ο Νίκος Βαμβακούλας, μίλησε ενόψει του αποψινού ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο».

Ο Θρύλος παίζει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό απόψε και ο Νίκος Βαμβακούλας μίλησε για το ντέρμπι, αλλά και την τωρινή κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες.

Διαβάστε όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη σύνολο και ο Ολυμπιακός περισσότερη ατομική ποιότητα παικτών. Ο ένας είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ ο άλλος δεν έχει πολλά περιθώρια. Όμως σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετρά ποιος είναι σε καλύτερη φόρμα.

Πρόβλεψη δεν μπορείς να κάνεις. Είναι παιχνίδια πάθους και δύναμης. Όποιος κι αν παίξει σήμερα, αν δεν το κάνει με τσαμπουκά, δεν μπορεί να κερδίσει, ειδικά αν το γήπεδο είναι βαρύ. Ακόμη και οι ξένοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι, αν και οι Έλληνες ξέρουν καλύτερη τη σημασία του. Εμείς τότε δεν κοιμόμασταν μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι.

Μακάρι να γίνει ωραίο ματς και να το απολαύσει ο κόσμος, χωρίς φασαρίες. Να είμαστε αύριο χαρούμενοι που είδαμε ένα όμορφο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα όλοι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Αυτό είναι στη ζωή».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24