Γαλλικές σειρήνες για τον Κένι Λαλά, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη.

Ένας από τους παίκτες που είχαν έρθει σαν δυνατά ονόματα στον Ολυμπιακό αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποδώσει, είναι ο Κένι Λαλά. Ο Γάλλος δεξιός μπακ ήρθε ως ένας εξαιρετικός δεξιός μπακ, από τους καλύτερους στη Λιγκ 1.

Δεν μπόρεσε να πείσει με την παρουσία του και έτσι προπονείται με τη Β’ ομάδα και σενάρια από την πατρίδα του, λένε ότι τον Γενάρη θα αποδεσμευτεί. Υπάρχουν τρεις γαλλικές ομάδες που θέλουν τον παίκτη του Θρύλου.

Η μία είναι η Λανς, η οποία κάνει τρομερή χρονιά και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Γαλλίας. Οι άλλες δύο είναι η Μπρεστ και η Ανζέρ, με τον Λαλά να είναι ποθητός στη χώρα του.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24