Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Βρουσάι στην κάμερα της Cosmote:
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμη ένα γκολ. Ο διαιτητής έπαιξε μεγάλο ρόλο με κάποια σφυρίγματα σε κόρνερ, πλάγια και κάρτες. Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, αλλά αποπροσανατολιστήκαμε από τα σφυρίγματα.
Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Μία νίκη θα μας έδινε περισσότερο αυτοπεποίθηση. Για 70 περίπου λεπτά ήμασταν καλοί, αλλά μετά η κούραση και τα σφυρίγματα έπαιξαν τον ρόλο τους. Στόχος μας τώρα το πρωτάθλημα και το κύπελλο»
Thrylos24.gr
To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.
Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.