Ο Κάρλος Κορμπεράν που ήταν στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα επιστρέψει στην Αγγλία για χάρη του club της Championship.

Στους αγγλικούς πάγκους θα επιστρέψει, όπως φαίνεται, ο Κάρλος Καρμπεράν, καθώς τα εκεί ΜΜΕ μεταδίδουν πως είναι ο «εκλεκτός» της Γουέστ Μπρόμγουιτς ώστε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Ο Ισπανός κόουτς που μέχρι πρότινος ήταν στον Ολυμπιακό και «έχτισε» το όνομά του στο νησί μέσω της Χάντερσφσιλντ, αναμένεται να αναλάβει το club που βρίσκεται στην 23η θέση της Championship (προτελευταία) και απειλείται με υποβιβασμό.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24